Sức Mạnh Lời Chúa

 

26 Tháng Năm

Sức Mạnh Lời Chúa

Sức Mạnh Lời ChúaTokichi Ishi-I, một tên giết người không gớm tay, đã đạt được kỷ lục hạ sát nhiều nạn nhân nhất bằng những phương thế dã man không thể tưởng tượng nổi.

Hắn ta tàn nhẫn hạ sát đàn ông, phụ nữ, kể cả trẻ em. Với bàn tay khát máu, hắn đã thủ tiêu bất cứ người nào tình cờ hắn gặp và muốn giết. Nhưng cuối cùng hắn cũng bị bắt và bị kết án tử hình.

Lúc ở nhà tù chờ ngày hành quyết, hai phụ nữ công tác tông đồ thử khuyên nhủ hắn, nhưng tất cả những câu hỏi han, trò chuyện của họ cũng không làm cho hắn mảy may động tâm, trái lại hắn nhìn thẳng vào họ với một cặp mắt dữ tợn như một hung thú.

Cuối cùng, mất hết kiên nhẫn, hai phụ nữ ra về. Họ chỉ để lại cho hắn quyển Tân Ước, với một hy vọng mỏng manh là hắn ta sẽ đọc và Lời Chúa sẽ hoạt động nơi tiếng nói con người trở nên hoàn toàn bất lực. Niềm hy vọng của họ đã trở thành sự thật. Ishi-I đã đọc và những câu chuyện trong Tân Ước hình như có một sự thu hút mãnh liệt khiến hắn cứ tiếp tục đọc, đọc mãi và cuối cùng hắn đọc đến câu chuyện diễn tả cuộc tử nạn của Chúa Giêsu. Câu Chúa Giêsu cầu nguyện với Chúa Cha trên thập giá: “Lạy Cha, xin Cha tha cho chúng, vì chúng không biết việc chúng làm”, đã thắng sự chống trả cuối cùng trong tâm hồn của hắn. Sau đó anh thuật lại: “Ðọc đến câu này tôi mới dừng lại. Con tim tôi hình như bị đánh động, bị đâm thâu bằng một con dao dài. Tôi có thể gọi đó là tình yêu của ông Giêsu hay tôi phải gọi đó là lòng thương xót của Ngài? Tôi không biết, nhưng điều duy nhất tôi biết là sự hung dữ, tàn bạo nơi tôi đã tan biến và tôi đã tin”.

Ông Chrgwin, tác giả đã viết câu chuyện trên trong quyển sách mang tựa đề “Thánh Kinh trong thế giới truyền giáo” đã kết thúc câu chuyện bằng sự ngạc nhiên tột độ của những nhân viên nhà giam có phận sự đến dẫn độ Ishi-I đi hành quyết. Họ đã không gặp được tên sát nhân hung bạo như họ chờ đợi, nhưng là một con người hòa nhã, lễ độ. Ishi-I, tên sát nhân đã được Lời Chúa tái sinh.

Lời Chúa có sức mạnh vạn năng. Lời Chúa có thể biến đổi tâm hồn một tên sát nhân giết người không gớm tay như anh Tokichi Ishi-I và bao tâm hồn sa ngã khác. Lời Chúa có thể là động lực cho bao công tác bác ái của các tu sĩ nam nữ, đang dấn thân phục vụ những trẻ con bị bỏ rơi, những người già nua hấp hối không ai chăm sóc, những kẻ phải sống bên lề xã hội.

312 thoughts on “Sức Mạnh Lời Chúa

 1. barneli says:

  Demo code

  Simplest way to get started:

  1. Clone this project onto a folder of your choice. You can browse through the source code inside the project folder.
  2. Open it up in Visual Studio (if you haven’t already installed it on your PC).

  The project structure, video and icons

  General

  1. The Mixer application is a web application using ASP.NET and C# and uses the latest web browser technologies https://clients1.google.fm/url?q=https://colenpondres.weebly.com

  6add127376 barneli

 2. forbern says:

  TLA+ Tools Integration through the TLA Toolbox
  People can easily create custom specifications, define specific features or proof the specified models with this application, so it leads to an integrated development platform in the GATOR package that will allow users to perform all the needed TLA+ tasks conveniently. It enables them to use the proofing features of the TLAPS or execute the TLC model checker, so as to ensure the correctness of the specification.
  What’s New in This Release: https://diatravel.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=https://wibeatuto.weebly.com

  6add127376 forbern

 3. queaemm says:

  FLOWERY BRANCH, Ga. — The Atlanta Falcons must get on a plane this week and fly back to the NFL.

  For two-plus months they’ve been playing Philadelphia at Wembley, California at Pasadena, Tennessee at Denver, New England at Miami, Arizona at San Francisco and Pittsburgh at Oakland. For all the Packers, Ravens, Redskins, Cowboys, Saints and Jets watching from the stands, the Falcons have played well. Very well.

  But they� https://webtioufopunc.weebly.com

  6add127376 queaemm

 4. hesval says:

  for the length of the presentation.
  · Professional digital editing knowledge is required in order to use the program in it’s most effective form.
  · Images must have a minimum of 256 pixels for a BMP or JPG.
  · Audio files must be less than 2000 KB.
  · SVGA is the minimum requirement to enable viewing of the slideshow on any Windows computer or iPod.
  · Windows 2000 or later is required to run the program.
  Additional information:
  · Mouse control is https://www.dentist.com.au/?URL=https://ledtononla.weebly.com

  6add127376 hesval

 5. yaniidab says:

  Unfortunately, it’s not compatible with Windows 10, as the trial version limits you to two decimal bookkeeping. Also, you won’t find a trial version of the most useful feature — budgeting — but it could be helpful when you want to manage your books quickly.

  Donald Easton

  Thursday, January 30, 2018

  FreeDebks is a simple to use bookkeeping software. It’s designed to be made as the portable counterpart of FreeDebks, so you can https://camptonebelt.weebly.com

  6add127376 yaniidab

 6. yalroze says:

  2 to 4 GB of available hard disk space
  Client Requirements for Windows XP Service Pack 2, Windows Server 2003 Service Pack 2
  1.0 GHz processor
  256 MB of RAM
  2 to 4 GB of available hard disk space
  Microsoft Customer Experience Improvement Program (CEIP)

  A:

  It’s a dated product. I came across a review of it in this thread.

  A:

  IMO, the best Microsoft software suite is simply Windows Server 2008 http://toolbarqueries.google.ac/url?q=https://mautashandpoun.weebly.com

  6add127376 yalroze

 7. gavmari says:

  It tries to be helpful in the long run, so it was written and designed to be a customizable project.

  Early feedback

  In 2011, you can appreciate the feedback received while the project’s demonstration version was put under development. It was a time of baby steps, without any platform locked-in, and certainly not a tool I was so proud to share – especially keeping in mind the limited documentation provided. As I started to work on this project and share and learn from the experience of https://paymonctexpven.weebly.com

  6add127376 gavmari

 8. xantkama says:

  As mentioned above, the program has no ability to bulk-remove specific folder contents like many similar solutions do.
  Advantages:
  1. Functioning and stable
  2. Compatible with Windows XP to Windows 10
  3. Absolutely free and light-weight application
  Disadvantages:
  1. No support for Windows 10
  2. Rigid layout
  Key Features:
  • Monidir is a powerful application for monitoring folders.
  • The utility offers a useful alert http://gogreen.cyber-gear.com/int_ads.php?sid=https://simogoldbi.weebly.com

  6add127376 xantkama

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Website này sử dụng Akismet để hạn chế spam. Tìm hiểu bình luận của bạn được duyệt như thế nào.